Haber

Rektörümüzden Ödüllü Araştırmacılarımıza Plaket

Son Güncelleme Tarihi : 04.12.2020 00:00

"Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer alan ve “Yüksek Övgüye Değer Makale” ödülünü alan öğretim elemanlarımıza, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından başarı plaketi verildi.

Üniversitemizden Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Keçebaş, Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Öztürk ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Akın Taşçıkaraoğlu, Stanford Üniversitesinin koordinasyonunda yürütülen bir çalışma ile "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" arasında gösterilmişti.

Yine Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi öğretim elamanlarından Prof. Dr. Faruk Şahin ile Arş. Gör. Büşra Tuncer’in, “International Journal of Entrepreneurial Behavior & Research” dergisinde yayımlanan “Big Five Personality Traits, Entrepreneurial Self-Efficacy And Entrepreneurial İntention: A Configurational Approach” isimli makaleleri, 2020 Emerald Literati Awards'ta, “Yüksek Övgüye Değer Makale (Highly Commended Paper in the 2020 Emerald Literati Awards)” olarak seçilmişti.

Prof. Dr. Çiçek, büyük bir başarı göstererek Üniversitemizi gururlandıran öğretim elemanlarımıza plaket takdim etti.

Rektörlük Binası Senato Salonu’nda düzenlenen takdim töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz adına tüm araştırmacılarımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.12.2020 00:00
Okunma Sayısı : 3329