Rektörümüzden Yeniköy-Kemerköy ile Yatağan Termik Santrallerine Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 13.12.2018 16:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Yeniköy-Kemerköy ile Yatağan Termik Santrallerini ziyaret etti.

Rektörümüz Çiçek’e ziyaretleri sırasında Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Deniz Ülgen,  Dr. Öğr. Üyesi Altuğ Saygılı ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Kaya da eşlik etti.

Üniversitemiz Rektörü Çiçek, Yeniköy-Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Maden İşletme Direktörü Muhammet Koban, Genel Müdür Abdullah Çetin, Yeniköy-Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Santral Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Serdar Toprak ile görüştü. Görüşmelerde üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yapan Çiçek, ortak çalışmalar neticesinde hayata geçirilebilecek projeler için somut adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.12.2018 16:00