Haber

Şehit Yakınları ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 17.09.2020 00:00

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 şehit ailesi ve 4 gaziye tevcih edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratları, düzenlenen törenle Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından takdim edildi.

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile Muğla il protokolü ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Tören, Kuran Tilavetinin ardından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı alacak 3 şehit ve 4 gazi için hazırlanan slayt gösterimi ile başladı.

Törende konuşan Muğla Valisi Orhan Tavlı, "Kahraman gazilerimiz temsil etikleri değerlerin bilinciyle, onurlu, ağırbaşlı duruşlarıyla, vatan sevgileri ve kahramanlıklarıyla yeni nesillere rehberlik etmektedirler. Bugün bu topraklarda yaşayan nesiller olarak bizler, bedel ödeyerek bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesinde hür ve bağımsız şekilde yaşamaktayız. Madalyalarınız devlet ve millet olarak sizlere karşı şükran duygularımızın bir ifadesidir. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Törende Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Alper Seven'in babası İlhami Seven, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Fuat Demir'in babası Enver Demir, Malul Gazi Jandarma Yüzbaşı Mustafa Okan Kuloğlu, Malul Gazi Jandarma Astsubay Üstçavuş Arif Zeybek, Malul Gazi Jandarma Uzman Çavuş Tayyip Günay, Malul Gazi Jandarma Er Doğukan Atasoy ve Malul Gazi Özel Harekat Polis Memuru Haydar Doğan'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edildi Devlet Övünç Madalyası ve beratı Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından takdim edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.09.2020 00:00
Okunma Sayısı : 2502