Siperlikler Sağlık Çalışanlarına Ulaştırılıyor

Son Güncelleme Tarihi : 22.05.2020 00:00

Üniversitemiz tarafından üretilen yüz koruyucu siperlikler, ilimizde hizmet veren sağlık çalışanlarına ulaştırılıyor.

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Topluluğu, Pandemi süreciyle beraber sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yüz koruyucu siperlik üretmeye başlamıştı.

Öğrenci toplulukları için yeniden düzenlenen Mavi Çatı’da yapılan çalışmalarda, günde 30 adet yüz koruyucu siperlik sağlık çalışanları için hazırlandı.

Yoğun çaba sonucu üretilen yaklaşık 550 adet siperlik ilk olarak MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına ulaştırılmıştı.

Ardından üretimi öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız tarafından gerçekleştirilen siperlikler, yeniden hizmete giren Menteşe Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarına verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Ali Bayraktaroğlu, Menteşe Devlet Hastanesini ziyaret ederek, siperlikleri Başhekim Şadi Ballı’ya teslim etti.

Yüz koruyucu siperliklerin sağlık çalışanlarına ulaştırılmasına devam edilecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.05.2020 00:00