Haber

"Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenciler Arası Basketbol Turnuvası" Kupa Töreni Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2019 07:00

Üniversitemizde bu yıl 25.'si düzenlenen ‘Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenciler Arası Basketbol Turnuvası’nın kupa töreni Rektörümüzün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz öğrencileri arasında düzenlenen Basketbol Turnuvasında; 18 takım olmak üzere toplam 420 sporcunun centilmence mücadele ettiği 35 müsabaka sonucunda; Kadınlarda Sağlık Bilimleri Fakültesi Basketbol Takımı 1’inci, Eğitim Fakültesi Basketbol Takımı 2’nci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bassketbol takımı ise 3’üncü oldu.

Erkeklerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Basketbol takımı 1’inci, Tıp Fakültesi Basketbol Takımı 2’nci, Teknoloji Fakültesi ise 3’üncü oldu.

Üniversitemiz kapalı spor salonunda gerçekleşen törende; 1'inci olan Sağlık Bilimleri Fakültesi Kadın Basketbol Takımı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Erkek Basketbol Takımı ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ödül töreninde; müsabakaya katılan tüm takımları tebrik ederek, öğrencilerimizin kadın ve erkek olarak tüm sportif faaliyetlere katılmasını çok önemsediğini, bu nedenle onları her daim desteklediğini kaydetti.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.03.2019 07:00
Okunma Sayısı : 3378