Haber

Turizm ve Gastronomi Topluluğundan Lezzet Şampiyonluğu

Son Güncelleme Tarihi : 18.12.2018 10:30

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, İzmir’de 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen İzmir'in Şefleri Uluslararası Yemek Yarışması’ndan madalyalarla döndü.

Gastronomi sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olan 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, bu yıl da 12. Travel Turkey İzmir Fuarı’na lezzet kattı.

Fuar kapsamında düzenlenen İzmir'in Şefleri Uluslararası Yemek Yarışması’na, Üniversitemiz adına Turizm ve Gastronomi Topluluğu katıldı.

Ekip yarışmaları kategorilerinde Üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenci topluluğumuz, yarışmadan 3 altın madalya ve 3 bronz madalya ile döndü. Öğrencilerimizden Yaren Büşra Güven, Pınar Sezgin, Elif Büşra Duman, Serpil İçöz, Yaşar Nesibe Istıl ve Hilal Kır’dan oluşan ekibimiz, aynı zamanda Üniversiteler kategorisinde birincilik kupasını kaldırarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Başarılı ekip, ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Çiçek, şampiyon öğrencilere teşekkür plaketi takdim etti.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.12.2018 10:30
Okunma Sayısı : 3462