Haber

Üniversitemiz ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Son Güncelleme Tarihi : 19.02.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik arasında iş birliği protokolü imzalandı.
 
Üniversitemiz Rektörlük Binası Senato Salonu’nda imzalanan protokol ile ilgili konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek: “Bugün aslında Üniversitelerin toplumsal katkı misyonu çerçevesinde atılan çok önemli somut adımlarından birini hayata geçiriyoruz. Ar-Ge, eğitim-öğretim ve sosyo kültürel faaliyetlerimizin yanı sıra toplumdaki dezavantajlı grupların yaşamlarını iyileştirmek adına Üniversite olarak her daim hazır bulunduk. Bizler kampüs içerisinde bu anlayışla çok geniş bir perspektifle önemli çalışmalara imza attık. Örneğin Tazelenme Üniversitesi ve Engelsiz Kampüs birimi gibi çalışmalarımız, aslında üstlendiğimiz toplumsal misyonun bir parçası. Bugün Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile hayata geçireceğimiz protokol ile de hem teorik hem de pratik birikimimizi paylaşmak üzere çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Alanında uzman akademik personelimiz, birimlerimiz ve altyapımız ile iki kamu kurumu arasında koordinasyonun en iyi şekilde sağlandığı örnek bir iş birliği sergileyeceğimizden eminim. Bu anlamda ben protokolün başta ülkemiz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
 
İş birliği protokolü ile Üniversitemizin ilgili ön lisans/lisans/lisansüstü programlarının sosyal hizmet alan ve uygulamalarına dair bilimsel araştırmalar yapılması ve bu araştırmalardan elde edilen sonuçlar ışığında alana dair güncel çalışmaların yürütülmesi; Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinin, hizmet verdiği gruplarına yönelik icra edilen işin kalitesinin arttırılması için akademik çalışmalar ve eğitimlerle desteklenmesi amaçlanıyor.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.02.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1502