Haber

Üniversitemiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Son Güncelleme Tarihi : 07.01.2021 00:00

Üniversitemiz ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında sportif faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Senato Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman arasında imzalanan protokol, eğitim ile sportif faaliyetleri bir araya getirecek çalışmaların yapılması konularını kapsıyor.

İş birliği protokolü ile Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin eğitim-öğretim programlarındaki alan uygulamaları kapsamında uygulama becerilerinin, niteliklerinin ve donanımlarının arttırılabilmesi için bilgi, deneyim ve fiziksel imkânların iş birliği çerçevesinde karşılıklı olarak paylaşılması hedefleniyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, personelinin tecrübelerini ve bilgilerini öğrencilere aktarmasına imkân sağlayacak; spor faaliyetleri ve spor eğitimi için tesislerin kullanılmasına izin verecek.

Üniversitemiz ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projelere antrenör, lider ve eğitmen desteği verecek; araştırma, eğitim, kurs programları planlayarak çalışanlara akademik destek sağlayacak ve gerekli durumlarda tesislerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne açacak.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Spor Bilimleri Fakültemizin oldukça güçlü bir Fakülte olduğunu belirterek, bugün imzalanan protokol ile hem Üniversitemiz hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı sporcular yetişeceğini söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.01.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1809