Haber

Üniversitemiz Proje Bursiyeri/Araştırmacısı Lisansüstü Öğrencilere Sahip Çıkıyor

Son Güncelleme Tarihi : 29.11.2018 08:00

Üniversitemiz adına yürütülen "Dış Fon Kaynaklı" projelerde “Bursiyer/Araştırmacı” olarak görev alan lisansüstü öğrencilere, “Yerleşke Öğrenci Evlerinde” barınma hakkı sağlıyor.

Üniversitemiz Rektörlüğünce; araştırmacı lisansüstü öğrencilerin yaşam kalitelerini arttırma, çalışma koşullarını iyileştirme ve proje çalışmalarına teşvik amacıyla gerçekleştirilen “Bursiyer/Araştırmacı Lisansüstü Öğrencilere Barınma Hakkı" projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda ilk olarak; Üniversitemiz adına yürütülen “Dış Fon Kaynaklı” projelerde “Bursiyer/Araştırmacı” olan 6 lisansüstü öğrencimize, MSKÜ Yerleşke Öğrenci Evlerinde barınma imkânı sağlandı.

Önümüzdeki süreçte başvuru şartlarını taşıyan lisansüstü öğrencilerimiz rayiçlerine göre cüzi bir kira bedeli ile sağlıklı ve güvenli koşullarda konaklama imkânından faydalanabilecekler.

Girişimci ve yenilikçi üçüncü kuşak üniversite hedefine yönelik sunulan barıma hakkından faydalanmak için projelerde görevli lisansüstü öğrencilerimiz, Barınma Hizmetleri Yönergesi kapsamında başvurularını yapabilecekler.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Barınma Hizmetleri Yönergesi için Tıklayınız.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.11.2018 08:00
Okunma Sayısı : 3104