Haber

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesi İlk Dönem Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 16.09.2019 11:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bu yıl ilk kez öğrenci alınarak, eğitim öğretime başlanan Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Diş Hekimliği Fakültesi ilk dönem öğrencilerinin, ilk dersine katılan Üniversitemiz Rektörü; bu sembolik günün anlamına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında ilk dönem öğrencilerinin bir fakültenin kuruluş ve eğitim öğretime başlama sürecindeki önemine değinen Üniversitemiz Rektörü; "Sizler gelecek dönemlerde Diş Hekimliği Fakültemizi tercih edecek adaylar için önemli örnekler teşkil edeceksiniz. Önümüzdeki süreçte genç Fakültemizin hiç bir eksiğinin kalmaması adına elimizden geleni yapacağız. Sizler de taleplerinizi, yaşadığınız sorunları elektronik posta adresimden bana iletebilirsiniz. Öğrenci merkezli bir üniversite olarak sorunlarınızı en hızlı şekilde çözmek önceliğimizdir. Bu anlamda kampüsümüzü tanımanız ve adaptasyonunuz için Üniversitemizin merkez kampüsünde gerçekleşecek olan oryantasyon programına katılmanızı  tavsiye ediyorum. Meşakkatli bir sürecin ardından böylesine güzel bir bölümü kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum. Gözlerinizdeki ışıktan çok önemli işlere imza atacağınıza inanıyor, başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum" dedi.

İlk dersin ardından öğrencilere isimlerinin yazılı olduğu "diş hekimi spatulası ve çalışma örtüsü" hediye edildi. Günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile "ilk ders" etkinliği sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.09.2019 11:00
Okunma Sayısı : 3079