Haber

Üniversitemizde "TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program Güncellemeleri" Konferansı

Son Güncelleme Tarihi : 11.01.2019 14:30

Üniversitemizde TÜBİTAK Başkan Yardımcısı V. Prof. Dr. Feza Korkusuz’un konuşmacı olarak katıldığı “TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program Güncellemeleri Konferansı” gerçekleştirildi.

Konferans öncesi Prof. Dr. Feza Korkusuz, MSKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nerves Hürriyet Aydoğan nezaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Korkusuz’a günün anısına, Milas Meslek Yüksekokulumuzda dokunan bir kilim takdim edildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binasında gerçekleşen konferansa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu konferansta TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB’in; “1001, 1002, 1003, 3501, 2244 ve 2232” programlarına ilişkin güncellemeler anlatıldı.  Prof. Dr. Feza Korkusuz, her bir bilimsel araştırma desteği ve burs programları hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Konferansın devamında üniversitemiz akademisyenlerinin daha önce TÜBİTAK projelerine ilişkin yaşamış oldukları tecrübeler de paylaşıldı. Programın soru cevap şeklinde ilerleyen son bölümünde ise, TÜBİTAK panel sürecine yönelik öneri ve talepler katılımcılar tarafından Prof. Dr. Feza Korkusuz’a aktarıldı. Konferans, Rektörümüz Çiçek’in Prof. Dr. Feza Korkusuz’a plaket takdimi ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.01.2019 14:30
Okunma Sayısı : 3576