Web Sayfaları Yeni Tasarıma Geçiyor

Son Güncelleme Tarihi : 10.09.2019 00:00

Üniversitemiz birim ve bölüm web sayfaları yeni tasarıma geçiyor.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonuncunda kurumsal kimliğe uygun, gelişen teknolojilere uyum sağlayan, kullanıcı dostu bir ara yüz hazırlandı. Gün geçtikçe artan mobil kullanıcılara daha doğru yanıt verebilecek, site ziyaretçilerinin aradıklarını daha rahat bulacağı, site yöneticilerinin ise kolaylıkla düzenleme yapabilecekleri bir alt yapı ile hazırlanan ekranlar, yöneticilerin kullanımına açıldı.

Yeni tasarıma geçiş süreci ve yönetimi ile ilgili Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında görevli Öğr. Gör. Onur Karasoy tarafından Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi C Salonu’nda birim web sayfası sorumlularına eğitim verildi. İki grup halinde verilen eğitimlerde bölüm ve birim web sayfası sorumlularının geçiş sürecinde yapması gereken işlemler ve uyulması gereken kurallar anlatıldı.

Gerekli düzenlemelerinin tamamlandığı birim ve bölüm web sayfaları, artık yeni görünümü ile kullanıcılarına ulaşacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.09.2019 00:00