Haber

Yeni Öğrencilerimiz Karanfillerle Karşılandı

Son Güncelleme Tarihi : 19.08.2019 00:00

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı üniversite kayıt süreci başladı. Üniversitemiz de, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerini otogarda karşıladı.

Muğla Vali Vekili Caner Yıldız, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik ve Üniversitemiz personeli, kayıt için gelen öğrencileri Menteşe Otogarı’nda karşılamak için hazır bulundu.

Karşılama töreninde konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, “Bu yıl yüzde yüz doluluk oranına ulaştık ve genel yerleştirmede taban puanlarımız yükseldi. Biz dinamik ve güçlü bir Üniversiteyiz. Sizler başarılı bir üniversite ve huzurlu bir şehirde yaşamanın ayrıcalığını yakalayacaksınız” dedi. Prof. Dr. Gürleyük ailelere de seslenerek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin evlatlarını güvenle emanet edecekleri bir üniversite olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere karanfil dağıttı; velilere ve öğrencilere kahvaltılık kumanya ikram edildi. Öğrenciler, Üniversitemiz tarafından ücretsiz tahsis edilen otobüsler ile kayıt için fakültelere gönderildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.08.2019 00:00
Okunma Sayısı : 5003