Haber

Başarılı Öğrencilere ve Öğretim Elemanlarına Ödülleri Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 23.10.2018 08:00

Üniversitemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreninde alanlarında başarılı olan öğretim elemanlarına ve öğrencilere ödülleri verildi.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Akademik Yıl Açılış Töreninde sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puan türlerinden Üniversitemize ilk üç sıradan yerleşen Eda Savran, Burak Dülger, Arda Boysan Oruç, Ayşe Nur Kıran, Gülcan Budak, Raziye Kara, Şevkinaz Şanlı, Tansu Kocakarın, Serkan Çetinkaya, Egemen Kaya ve Cemile Canan Uludağ’a Kültür ve Turizm ve Milli Eğitim Eski Bakanı Nabi Avcı ve Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından hediyeleri verildi.

2014-2018 yılları arasında üstün akademik başarı gösteren Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Duru’ya, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Naci Kocabaş’a, Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü Anık’a, Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Serhan Tarkan’a, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yahya Altınkurt’a, Fethiye Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Kordalı’ya, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Akın Taşcıkaraoğlu’na, Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Keçebaş’a, Fethiye İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Faruk Şahin’e, Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akar’a, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İklim Çıtak Karakaya’ya başarılarından dolayı plaket takdim edildi.

Spor faaliyetlerinde ulusal ve uluslararası başarılara imza atan öğrencilerimiz Yeşim Bostan, Hayri Temel Alper, Şükran Tebaa Büyükdemir, Büşra Demirayak ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Gönül Babayiğit İrez, Öğr. Gör. Sevil Yıldırım ve Öğr. Gör. Zeynep Aydoğan da plaketlerini Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in elinden aldılar.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.10.2018 08:00
Okunma Sayısı : 5829