Biyoteknoloji Uzay ve Yer Teknolojileri Çalıştayı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 15.01.2019 15:00

Üniversitemizde Tematik Alan Geliştirme Çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, Üniversitemiz bünyesinde Biyoteknoloji Uzay ve Yer Teknolojileri Çalıştayı düzenlendi.

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Merkezi’nde düzenlenen çalıştayın başkanlığını, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek yaptı.

Üniversitemizde AR-GE çıktılarının tematik uzmanlıklar temelinde geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Biyoteknoloji Uzay ve Yer Teknolojileri Çalıştayı’nda, “Biyoteknoloji”, “Uzay ve Yer Teknolojileri” çalışma alanlarında potansiyel iş birlikleri ve ortak proje fikirleri üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Çalıştay’a, “Biyoteknoloji”, “Uzay ve Yer Teknolojileri” ile “Bilişim” veya “Sanat ve Tasarım” alanlarında çalışmaları bulunan yaklaşık 70 araştırmacı katıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 15.01.2019 15:00