Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Ayaz, Öğrencilerimizle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 11.05.2022 00:00
YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz, öğrenciler ile söyleşide bir araya geldi.

Ülkemize ve bölgemize turizm, sivil havacılık ve işletme başta olmak üzere pek çok alanda önemli katkılar sağlayan Cengiz Tuğrul Ayaz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin (MSKÜ) konuğu oldu.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile MSKÜ personelinin ve öğrencilerinin katılımıyla MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye ilgi yoğun oldu.

Söyleşi öncesi MSKÜ Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü ile Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu iş birliği ile hazırlanan Cengiz Tuğrul Ayaz’ı konu alan “Zirveye Doğru” adlı biyografik belgesel izletildi.

Ardından Cengiz Tuğrul Ayaz, yaşam tecrübesini ve hayallerini öğrencilerimize aktardı. Söyleşide Ayaz, öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. Söyleşi esnasında kendisi de öğrencilere soru soran Cengiz Tuğrul Ayaz, soruları doğru cevaplayan öğrencilere uçak maketi hediye etti.

Program, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in Cengiz Tuğrul Ayaz’a teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sona erdi.

Söyleşiyi izlemek için tıklayınız.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.05.2022 00:00