Haber

Dalaman MYO’da Mezuniyet Töreni

Son Güncelleme Tarihi : 13.06.2019 00:00

Üniversitemiz Dalaman Meslek Yüksekokulu, 19. dönem mezunlarını verdi.   

Dalaman Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törene, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek,  Dalaman Garnizon Komutanı Hava Kontrol Albay Barış Sayın, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ile öğretim elemanları, öğrenciler ve velileri katıldı.

Mezuniyet töreni öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı.  Halk oyunları gösterisinin ardından öğrenciler adına okul birincileri Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencisi Fevziye Polat ve Lojistik Programı öğrencisi Özhan Özkan birer konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bugüne değin 1552 öğrenci mezun eden Dalaman Meslek Yüksekokulunun yeni mezunlar vermesinin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bugün mezun öğrencilerin eğitim hayatlarının dönüm noktasını aştıklarını ancak eğitim süreçlerinin bitmemesi gerektiğini ifade eden Çiçek, “Ülkemizin iyi yetişmiş insan gücü ihtiyacını gözeterek yüksek lisans ve doktora idealiyle eğitim hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Artık yeni bir hayata adım atacaksınız. Gerçek hayat mücadelenizin mezuniyetinizle başladığını unutmayın. İş hayatı türlü zorluklarla dolu bir süreçtir. Bu süreçte en büyük servetiniz edindiğiniz bilgiler ve mücadele azminizdir. Bu bilinçle azminizden bir şey kaybetmeden çıktığınız yolda emin adımlarla ilerleyin.  Kendinizi geliştirmeye ve yeni şeyler öğrenmeye her zaman devam edin. Çünkü az önce de söylediğim gibi eğitim ve öğrenim ömür boyu devam etmesi gereken bir süreçtir” dedi.

Tören sırasında Kaptan Pilot Naci Şenol, True Course Uçuş Okuluna ait “Cessna 172” tipi “TC-SAA” kuyruk tescilli uçakla, mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerini gökyüzünden selamladı.

Törende okul birincilerine belgeleri ve plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere, Türk Hava Yolları tarafından gidiş-dönüş pass bileti hediye edildi. Öğrencilere biletleri, Türk Hava Yolları Dalaman Satış Müdürlüğü yetkilisi Cahit Gül tarafından verildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atmaları ve yapılan ikamlar ile sona erdi.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.06.2019 00:00
Okunma Sayısı : 4156