Devlet Nişanı Alan Doç. Dr. Koç’tan Rektörümüze Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 05.12.2018 00:00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Koç’a, Kazakistan kültürüne yapmış olduğu katkılardan dolayı devlet nişanı verildi. Koç, Rektör Çiçek tarafından da makamında kabul edildi.

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Koç, Kazak dili, edebiyatı, kültürü ve medeniyeti üzerine yapmış olduğu bilimsel çalışmalar ile Kazakistan'ın tanıtımına sunduğu katkılardan dolayı Kazakistan Devlet Nişanı’na layık görüldü.

Nişan, Kazakistan Eğitim ve Bilim Bakanlığı ve Abay Kazak Millî Pedagoji Üniversitesinin teklifiyle, ünlü yazar ve şair Kaynekey Jarmağambetov’un doğumunun 100. yılı anısına yapılan törende, Doç. Dr. Kenan Koça’a sunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de, Doç. Dr. Koç’u makamında kabul etti. Çiçek, başarılarından dolayı Koç’u tebrik etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.12.2018 00:00