Etkileşim Tiyatro Topluluğu’ndan Muhteşem Performans

Son Güncelleme Tarihi : 28.03.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) “Etkileşim Tiyatro Topluluğu” Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında “Cehennem” isimli oyunu sahneledi.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterimi gerçekleşen oyuna üniversitemiz personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in de izlediği oyunda; günümüz teknolojileri dolayımıyla yaratılan kurgu ile gerçek dünya arasındaki kopuş, psikolojik çelişkiler ve ruhsal sorunlar işlendi.

Büyük beğeni alarak ayakta alkışlanan oyunun ardından, Rektörümüz sahneye çıkarak oyuncuları kutladı. Çiçek; "Oyuna yoğun katılım nedeniyle üniversitemizle ne kadar iftihar etsem azdır. Gençler ne yaparsa en iyisini yapar; çok farklı ve güzel bir konu işlenmiş. Profesyonel düzeyde bir performans izledik. Emeği geçen herkesi ve oyuncuları gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.03.2019 00:00