Haber

Fidanlar Demokrasi Şehitleri Anısına Toprakla Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 01.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına fidan dikildi.

MSKÜ, her yıl olduğu gibi bu yıl da demokrasinin ve milli beraberliğin kazandığı 15 Temmuz haftası boyunca çeşitli konferanslara, panellere ve sergilere ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında fidan dikim etkinliği düzenlendi.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, MSKÜ yönetim kadrosu ile personeli, MSKÜ merkez yerleşkede bulunan15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına fidan dikti.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere aktarmanın en güzel yolunun fidan dikmek olduğunu belirterek, bu günün gençlerinin bu fidanları gördükçe vatan ve millet sevgisiyle bu topraklara kök salmaya ve bir ağaç gibi hür ve dimdik durmaya devam edeceklerini söyledi.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1794