Gündüz Bakımevi Çocukları “Hareketle Eğleniyor”

Son Güncelleme Tarihi : 18.02.2022 00:00
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi,  Gündüz Bakımevi çocukları için “Hareketle Eğlen” etkinliği düzenliyor.

Müzik eşliğinde yapılan jimnastik hareketleri ile çocukların büyük kas gruplarının ve koordinasyon özelliklerinin gelişiminin yanı sıra duygusal gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen ilk etkinliğe katılarak minik öğrenciler ile birlikte ısınma hareketleri yaptı.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğr. Gör. Bahadır Altay’ın koordine ettiği sabah sporunu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. sınıf Artistik Jimnastik Uzmanlık Dalı dersi öğrencilerinden Cennet Dilara Hazır, Muhammet Talha Çon, Batuhan Erbaş ve Rekreasyon Bölümü öğrencisi Sıla Aktaş yürütüyor.

“Hareketle Eğlen” etkinliğinin duygusal gelişim takibi ise Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Sibel Aydoğan tarafından gerçekleştiriliyor.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.02.2022 00:00