Hayvanları Koruma Günü MSKÜ’de Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 04.10.2019 00:00

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Üniversitemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Üniversitemizin en aktif öğrenci topluluklarından Kampüs Patileri Topluluğu, merkez yerleşkede bulunan çeşitli birimlerde Hayvan Hakları ile ilgili bilgilendirici toplantılar yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük’ün de katıldığı toplantılarda, hayvan sevgisi, hayvan hakları ve birlikte yaşamanın önemi öne çıktı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin hayvan dostu yerleşkelere sahip olduğunu, hayvan ve doğa sevgisini aşılayacak etkinlikleri bu yıl oryantasyon programlarına dahil ederek, öğrencilere bu değeri aktarmayı amaçladıklarını söyledi.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurdan Saraç’ın koordinatörlüğünde bulunan Kampüs Patileri Topluluğu, hayvanlarla iletişim kurma yönetimleri ve hayvanlarla iletişimde harflerin ve kelimelerin önemi üzerine de konuşma yaptı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.10.2019 00:00