Kadın Girişimciler Rektör Çiçek’i Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 03.02.2022 00:00
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Heyette TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Başkan Yardımcısı ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslı Karataş ve İcra Kurulu Üyesi Pınar Canan Topuz yer aldı.

Ziyarette, Üniversitemizde Genç ve Kadın Girişimciler Öğrenci Topluluğu kurma fikri karara bağlandı.

Muğla Kadın Girişimciler Kurulunun alt kurulu olarak hizmet verecek bu topluluk ile gençlere, özellikle genç kadınlara girişimcilik ruhunun aşılanması ve mentörlük hizmetlerinin sağlanması amaçlanıyor.

Üniversite-sanayi iş birliğine katkı sağlayacak Genç ve Kadın Girişimciler Öğrenci Topluluğu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da desteklenecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.02.2022 00:00