Köpek Fobisi ile Başa Çıkma Yolları ve Köpeklerle İletişim Konferansı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 20.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kampüs Patileri Topluluğu tarafından “Köpek Fobisi ile Başa Çıkma Yolları ve Köpeklerle İletişim” konulu konferans düzenlendi.
Konferansa, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Türkiye geneli hayvan hakları temsilciliği olan, halkın hayvanlara karşı bilinçlenmesi için pek çok projeye imza atan Köpek Eğitmeni ve Veteriner Hekim Eren Kaan Yüzer’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta; köpeklere yaklaşım, köpeklerin beden dili, köpek fobisi olan insanlar köpeklerle karşılaşınca nasıl tepki vermeliler gibi birçok konu hakkında bilgi verildi.
Konferans sonrasında, Kampüs Patileri Topluluğu tarafından bakımları ve beslenmeleri yapılan patilerin bulunduğu Doğal Yaşam Parkı ziyaret edilip, köpeklere karşı iletişim teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Konferansı izlemek için tıklayınız.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.04.2022 00:00