MSKÜ Basketbol Takımları, Namağlup Şampiyon

Son Güncelleme Tarihi : 07.04.2022 00:00
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Faaliyet takviminde yer alan ve Kocaeli Üniversitesinde düzenlenen Basketbol 1. Lig müsabakaları sona erdi.

4-8 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi Basketbol 1. Ligi Şampiyonluğu için mücadele etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımız tek devreli lig usulüne göre mücadele edilen turnuvada, tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldu.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Arş. Gör. Kaan Salman’ın ve Arş. Gör. Görkem Menteş’in antrenörlüğünü yaptığı takım, aynı zamanda Üniversitemiz tarihinde ilk kez basketbol 1. lig şampiyonluğuna imza attı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.04.2022 00:00