Haber

MSKÜ’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Şevki Kömür, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Samir Gülahmedov ve Öğr. Gör. Özlem Aslan yönetiminde hazırlanan orkestra ve koro konseri ile devam etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye geçen Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğretmenlerin öğrencileri yaşadığı sürece zihinlerde yaşamaya devam ettiğine ve öğrettiklerinden fazla bilgi sahibi olmanın önemine vurgu yaptı.

Konuşmalardan sonra MSKÜ Eğitim Fakültesinden mezun öğrencilerin “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajlarını içeren video yayınlandı.

“Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı şiirin okunması ve “Bir Atatürk Öğretmeni: Rafet Angın” adlı metnin okunması ile devam eden program büyük beğeni topladı.

Son olarak etkinliği hazırlayan öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.11.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1961