MSKÜ’de Piyano Resitali

Son Güncelleme Tarihi : 20.12.2022 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından “Piyano Konseri” düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde T.C. Kültür Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası solist sanatçısı piyanist Yeşim Gökalp sahne aldı.

Özellikle çağdaş Türk bestecilerinin eserleri üzerine çalışmalar yapan Gökalp, İlhan Baran ve İstemihan Taviloğlu gibi bestecilerin eserlerini kaydetmiş bir sanatçı. Yurtiçindeki konserlerinin yanı sıra, yurtdışında da birçok konser veren sanatçı, eğitim içerikli çalışmalarıyla da öne çıkmakta.

Konserin yanı sıra MSKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerine yönelik kendi ifadesiyle "masterclass" çalışması gerçekleştiren Yeşim Gökalp, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.12.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1989