Haber

MSKÜ’lü Yeni Öğrencilerimiz Karanfillerle Karşılandı

Son Güncelleme Tarihi : 31.08.2020 00:00

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için kayıt yaptıracak öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğla il protokolü tarafından otogarda karşılandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Üniversitemize yerleşen öğrenciler kayıt yaptırmak için Muğla’ya geldi.

Öğrenciler Menteşe Otogarı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından karşılandı.

Otogarda öğrencilere seslenen Rektör Çiçek, üniversite yaşamları boyunca yalnız olmadıklarını göstermek adına her yıl bu etkinliği düzenlediklerini söyleyerek, "Üniversitemizi bu yıl yaklaşık 10 bin öğrenci kazandı. Bu öğrencilerin yarısı merkez yerleşkemizde, diğer yarısı ise ilçelerdeki yerleşkelerde eğitim görecek. Üniversitemizde yine yaklaşık olarak 40 bin öğrencimiz olacak. Hayırlı olsun" dedi.

Ardında Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğla il protokolü tarafından öğrencilere karanfil dağıtıldı; velilere ve öğrencilere kahvaltılık kumanya ikram edildi. Öğrenciler, Üniversitemiz tarafından ücretsiz tahsis edilen otobüsler ile kayıt için fakültelere gönderildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 31.08.2020 00:00
Okunma Sayısı : 3184