Haber

MSKÜ’ye Yeni Sportif Alan: Yamaç Park Açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 25.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi karşısında bulunan alana inşa edilen 'Yamaç Park' düzenlenen tören ile açıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi karşısında atıl durumda bulunan alan 2022 yılı içerisinde çeşitli aktivitelerin gerçekleştirilebileceği bir tesise dönüştürüldü. Tüm MSKÜ personeli ve öğrencilerine açık olan alanda öğrenciler hem uygulamalı hem de teorik derslerini görebilecek.

Mühendislik Fakültesi karşısında bulunan Ay Işığı Meydanı’nın ardından MSKÜ bünyesine dahil edilen Yamaç Park için açılış töreni düzenlendi.

Törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ personeli ve öğrencileri katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Yamaç Park, tüm Üniversite öğrencilerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir spor alanı olarak tasarlandı. Göreve geldiğimiz günden bu yana öğrenci ve personelimizin zaman geçirmek isteyeceği, aidiyet duygusu ile kendini güvende hissedeceği ve doğanın bilim ile buluştuğu sürdürülebilir ve yaşanabilir bir yerin hayali kurduk. Yerleşkelerimizi yaşam kalitesi yüksek; sosyal ve kültürel faaliyetler açısından zengin bir cazibe merkezi haline getirmek için çok çalıştık. Çevreye ve insana duyarlı yaklaşımımızla tüm yerleşkelerimizde sürdürülebilirliğe öncelik verdik. Üniversitemizin altyapı ve fiziki alanda gelişimini sağladık. Bu alan doğa dostu kampüsümüzün daha da zenginleşmesini sağlayacaktır” dedi.

 Açılış töreninin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler gerçekleştirildi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2188