Öğrencilerimiz Değerli Fikirlerini Üniversite Yönetimine Aktardılar

Son Güncelleme Tarihi : 19.02.2020 00:00

Üniversitemiz Öğrenci Memnuniyetinin geliştirilmesi, öğrencilere sunulan hizmet ve olanakların iyileştirilmesi ve öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımını geliştirme çalışmaları kapsamında ilki 18 Ekim 2019’da gerçekleştirilen “Öğrencinin Sesi” grup toplantılarımıza “Kampüs Yaşamının Doyuruculuğu” ve “Fiziki Koşullardan Memnuniyet” konulu oturumlarla devam edildi.

Üniversitemizin daha iyiye ulaşması adına "Senin Üniversiten, Senin İçin, Senin Düşüncelerini Bekliyor" sloganıyla davetini yaptığımız toplantılara katkı sunarak sesini duyuran öğrencilerimiz değerli fikirlerini üniversite yönetimine aktardılar.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam edecek ve toplam 10 farklı konu altında 100 öğrenci ile bir araya geleceğimiz toplantılara katılım için Üniversitemizin resmi sosyal medya hesaplarından toplantı duyurularımızı takip ediniz.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.02.2020 00:00