Öğretim Elemanımıza Ticaret Bakanlığından Ödül

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2022 12:00
Üniversitemiz Yatağan Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu'nun "Tüketici Hukuku Çerçevesinde Haksız Ticari Uygulamalar" başlıklı doktora tezi, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 25. Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde “Bilimsel Çalışma” ödülüne layık görüldü.

Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu’nun "Tüketici Hukuku Çerçevesinde Haksız Ticari Uygulamalar" isimli doktora tezi ve bu tezden üretilen "Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği Sistematiğinin Kaynak Metinler Yönünden Değerlendirilmesi" makalesi Bakanlık tarafından değerlendirmeye alındı.

Ticaret Bakanlığı tarafından Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ın katılımıyla Sheraton Ankara Hotel'de gerçekleştirilen törende, Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu ödülünü Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'un elinden aldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.03.2022 12:00
Okunma Sayısı : 2079