Öğretmen Adayları Minik Öğrencilere İngilizce Öğretiyor

Son Güncelleme Tarihi : 04.03.2022 00:00
Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği öğrencileri, 5 yaş grubu öğrencilere İngilizce öğretiyor.

Üniversitemiz Gündüz Bakımevine kayıtlı minik öğrenciler, İngilizce dersleriyle hem yabancı dil öğreniyor hem de eğlenceli ve öğretici etkinlikler sayesinde yabancı dil öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştiriyor. İngilizce Öğretmenliği öğrencileri de bu etkinlikle öğretmenlik deneyimi kazanıyor. Her hafta periyodik olarak gerçekleştirilecek olan eğitimde, öğretmen adayı lisans öğrencileri dönüşümlü olarak görev alacak.

Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği lisans programı müfredatında bulunan “Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi” dersi kapsamında işlenen dersler, Öğr. Gör. Dr. Akın Gürbüz ve Prof. Dr. Eda Üstünel tarafından koordine ediliyor.

Prof. Dr. Eda Üstünel’in yürüttüğü dersler, bahar dönemi sonuna kadar her Perşembe devam edecek.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.03.2022 00:00