Haber

Öğretmen Adaylarına Diksiyon Eğitimi Belgeleri Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 27.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğretmen adayları için düzenlenen 'Diksiyon Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.

MSKÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yedi hafta boyunca öğretmen adayları için 'Diksiyon Eğitimi' düzenlendi.

Öğretmenler için büyük öneme sahip iletişim ve diksiyon becerilerini arttırmak için düzenlenen kursun ardından sertifika töreni düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen belge törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, MSKÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sayım Aktay ve aday öğretmenler katıldı.

Belge töreninde konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri önümüzdeki yıllarda sektörlerinde fark yaratan öğrenciler olacaktır. Düzenlenen bu eğitim programı da bu hedefimize bir örnektir. Özellikle bu diksiyon eğitiminin öğretmen adayları için çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Sektörde en önemli husus ne kadar tecrübeli ve bilgili olursanız olun, toplum içinde kendinizi ifade ettiğiniz kadarsınızdır. Bu nedenle biz Üniversite olarak öğrencilerimizi nitelikli ve iyi yetiştirmek zorundayız" dedi.

Konuşmaların ardından öğretmen adaylarının belgeleri MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından verildi.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.04.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1388