Haber

Ortaca’da Bisiklet Turu Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 30.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Meslek Yüksekokulu öncülüğünde, Ortaca Kaymakamlığı ve Ortaca Belediyesi iş birliği ile "Bisiklet Turu" düzenlendi.

Bisiklet turuna MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Umut Avcı, MSKÜ personeli, öğrenciler ve bölgedeki bisiklet tutkunları katıldı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyleyerek, sağlıklı bir hayat için sporun önemine değindi. Rektör Çiçek; "Bu tarz etkinliklerde insanlar birbiriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buluyor. Spora teşvik etmenin yanı sıra bir araya gelme kültürü içinde bu faaliyetlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Tabi Üniversitemizde de bu kültürü yaymaya çalışıyoruz. Bilimde disiplinlerarası bir yaklaşımla projeler üreterek, bir amaç doğrultusunda çalışmalar yapıldığında ortaya güzel işlerin çıktığını ve tatmin edici sonuçlar alındığını görmekteyiz. Üniversitemizde de bu anlamda çeşitli çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Bisiklet turu için 09.30'da Ortaca Meslek Yüksekokulu önünde toplanıldı. Ardından saat 10.00 itibariyle yola çıkıldı. Keyifle geçen tur, Sarıgerme'de bulunan Belediye tesislerinde sona erdi. Burada yeniden bir araya gelen bisiklet turu katılımcıları, hep birlikte kahvaltı yaptı. 

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1820