Rektör Çiçek, Makam Koltuğunu Öğrencilere Devretti

Son Güncelleme Tarihi : 22.04.2022 15:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  (MSKÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kapılarını çocuklara açtı.
MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Kötekli Salih Zeki Gür İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Tini,  Öğretmen Zeki Acar, öğrenciler Arya Bade Cumhur, Eren Yüksel’i  ve MSKÜ Gündüz Bakımevi öğrencisi Deniz Alp İnan'ı makamında kabul etti.
Ziyarette öğrencilere koltuğunu devreden Rektör Çiçek, makamın yeni sahibi miniklerin taleplerini dinledi.
Rektör Arya Bade Yüksel Genel Sekreter Nagehan Şahin’e okulları için oyuncak alınmasını istedi.
Rektör Eren Yüksel ise Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın’dan Kötekli Salih Zeki Gür İlköğretim Okulu’nda sabah sporu yaptırılmasını istedi.
Ardından minik öğrenciler ile sohbet eden ve Okul Müdürü Ömer Tini’den okul hakkında bilgi alan Rektör Çiçek, ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler vererek kendilerinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.04.2022 15:00