Haber

Rektör Çiçek, TÜBİTAK Projeleri Kabul Edilen Öğrencilerle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 25.05.2021 07:30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2020 yılının 2. çağrı döneminde kabul gören 85 projesi ile bir rekora imza atmıştı. Bu başarısıyla MSKÜ, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında tarihinin en yüksek başarı oranını yakalayarak, ülkemizin en başarılı üniversiteleri arasında yer almıştı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bu projelerde görev alan öğrenciler ve danışmanları ile birlikte çevrimiçi ortamda bir araya geldi. Öğrencilere ve danışmanlarına elde ettikleri başarı için teşekkür eden Rektör Çiçek, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ilgili birimlere gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Rektör Çiçek, öğrencilere ulusal ve dış kaynaklı uluslararası organizasyonların proje desteklerinden nasıl faydalanacakları konusunda bilgi de vererek özellikle Teknoloji Transfer Ofisi ve Muğla Teknopark’tan faydalanmaları için öğrencileri teşvik etti.

Çevrimiçi görüşmede öğrenciler, proje yazma ve sunma sürecinde karşılaştıkları sorunları ve taleplerini Üniversitemiz yönetimine iletti. Üniversitemiz yönetimi ise MSKÜ’nün proje üretme kültürünü yaygınlaştırmak ve daha büyük başarıla imza atmak için iş birliği hainde olmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.05.2021 07:30
Okunma Sayısı : 1472