Haber

Rektörümüz Çiçek’ten İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’na Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Polis Haftası” dolayısıyla Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu ile  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Aktürk de yer aldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Polis Teşkilatımızın üstün görev anlayışıyla gece gündüz demeden milletimizin güvenliği için özveriyle çalıştığını vurgulayarak, “Büyük bir sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren kıymetli Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor, tüm teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ise Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün ülkemizdeki bütün emniyet güçleri gibi üzerine düşen sorumluluğu her zaman layıkıyla sürdüreceğini söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.04.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2596