Haber

Rektörümüz Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2020 18:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fen ve Edebiyat Fakülteleri, Şehit Polis Yaşar Özlem Amfisi'nde öğrencilerle bir araya geldi. “Rektör Öğrenci Buluşmaları” başlığı altında ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu. Öğrencilerin sorunlarını, önerilerini, düşüncelerini ve taleplerini doğrudan Rektörümüze iletme olanağı bulduğu etkinlikte, Üniversitemizin farklı bölümlerinden ve programlarından öğrenciler katılım sağladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, “ İlkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Sizlere sunduğumuz olanakların en iyisini gerçekleştirmeye çalışırken sizlerin en büyük paydaşımız olduğunun da yönetim olarak farkındayız. Bu anlamda önerilerinizi, beklentilerinizi ve sorunlarınızı önemsiyoruz. Hep birlikte daha çok daha fazla çalışarak, proaktif düşünerek  milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, ülkemizi üst noktalara taşıma amacındayız. Çalışmanın yanında Üniversite kültürünü yaşamanız için de çaba gösteriyoruz. Bu amaçla Mavi Çatı Öğrenci Topluluğu Merkezi, Açık Hava Sineması ve Rekreasyon Alanı gibi çalışmalarımıza süreç içerisinde yenilerini ekleyeceğiz. Bizler siz olduğunuz için buradayız, sizler için çalışıyoruz” dedi.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler karşılaştıkları problemlerin yanı sıra Üniversitenin imkanlarından ve Rektörümüzün öğrenci merkezli çalışmalarından duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Etkinlik sonunda Rektörümüz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.03.2020 18:00
Okunma Sayısı : 2360