Rektörümüz Ula Ali Koçman MYO’yu Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 12.11.2018 00:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyaretlerinde Çiçek’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Haliloğlu ve Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Öğr. Gör. Volkan Güloğlu eşlik etti.

Rektör Çiçek, ziyaret kapsamında yüksekokulun atölyelerini ve dersliklerini inceledi, mevcut programlar hakkında bilgi aldı. Ardından Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeli ile toplantı yaparak, eğitim-öğretim ile ilgili görüş ve önerileri dinledi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, toplantı sonrası öğrenciler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.11.2018 00:00