Rektörümüzden Öğretim Elemanlarına “Teşekkür ve Hizmet Belgesi”

Son Güncelleme Tarihi : 28.12.2018 15:30

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarına  “Teşekkür ve Hizmet Belgesi” takdim etti.

Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından Üniversitemiz akademik personeline yönelik olarak güz döneminde ücretsiz İngilizce Destek Programları kapsamında İngilizce kursu verildi.

Rektör Çiçek, İngilizce kursu veren Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Eda Üstünel’e, Öğr. Gör. Müzeyyen Aykaç Erdoğan’a, Öğr. Gör. Emel Yıldırım’a, Öğr. Gör. Demet Özcan Bayram’a, Öğr. Gör. Yeşim Türkekul’a ve Öğr. Gör. Mehmet Abi’ye “Teşekkür ve Hizmet Belgesi” takdim etti.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Eda Üstünel, İngilizce Destek Programları kapsamında Üniversitemiz akademik personeline yönelik ücretsiz kursların bahar yarıyılında da devam edeceğini ifade etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.12.2018 15:30