Senfonik Neşet Ertaş Türküleri Konserine Yoğun İlgi

Son Güncelleme Tarihi : 26.03.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafında, 'Senfonik Neşet Ertaş Türküleri' Konseri düzenlendi. Öğrenciler ve vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen 'Senfonik Neşet Ertaş Türküleri' Konserine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla il protokolü, çok sayıda öğrenci ve Muğlalı katıldı.

Orkestra şefliğini Doç. Dr. Rıza Akyürek'in yaptığı konserde ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın birbirinden güzel eserleri senfoni tadında seslendirildi.

Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen konsere, Neşet Ertaş sevenlerin ilgisi yoğun oldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.03.2022 00:00