Haber

TechX Türkiye’de İlk Defa MSKÜ’de

Son Güncelleme Tarihi : 28.02.2022 00:00
IEEE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Kolu tarafından Türkiye Tekno-Liderlik zirvesi olan TechX etkinliği düzenlendi.

Üniversitemizin en aktif öğrenci topluluklarından olan IEEE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Kolu, alanında en prestijli zirvelerden olan uluslararası TechX etkinliğini Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenledi.

IEEE Computer Society tarafından her yıl yapılan etkinlik, bu yıl ilk defa geniş bir katılımla Üniversitemizde gerçekleşti.
NASA, IOT Türkiye, Playstation ve Trendyol gibi dev şirketlerin temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı TechX’te aynı zamanda çekilişler ve mini konser düzenlendi.

TechX etkinliğinin ikinci gününde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atay Yağcı, Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında etkinlik kapsamında kurulan stantları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

IEEE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Kolu etkinliğin amacını “Katılımcılara network genişletme, portföy ve deneyim geliştirme fırsatı sunmak; sektörün en iyileri tarafından yürütülen heyecan verici parkurlar, atölye çalışmaları ve yarışmalar aracılığıyla katılımcılar için bir yapı taşı sağlamak” olarak açıklıyor.


 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.02.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1775