Haber

Türkiye Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalarında MSKÜ İkinci Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 23.12.2022 15:30
Türkiye Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Müsabakaları 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlendi. 

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Aydın Çelebi’nin antrenörlüğünü yaptığı MSKÜ Voleybol Takımı ikinci oldu ve play-off etabına yükseldi.

Nefes kesen müsabakalarda; Kadın A Grubunda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi birinci olurken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ikinci, İzmir Demokrasi Üniversitesi üçüncü oldu. Kadın B Grubunda gerçekleşen müsabakada ise Yaşar Üniversitesi birinci, üniversitemiz ikinci, İzmir Demokrasi Üniversitesi üçüncü oldu.

Erkek A ve B Gruplarında gerçekleşen müsabakalarda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi birinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ikinci, Pamukkale Üniversitesi üçüncü oldu.

16 Aralık 2022’de düzenlenen kupa töreninde; müsabakalarda birinci olan üniversitelere ödüllerini Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Federasyon temsilcisi Erkan Günay verirken, ikinci olanlara Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çağatay Dereceli ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı (SKS) V. Faruk Uludağlı, üçüncü olanlara ise Voleybol Aydın İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve SKS Spor Şube Müdürü Orhan Çınar verdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.12.2022 15:30
Okunma Sayısı : 1277