Üniversite Evi’nde Muğla'yı Anlatan Kitaplar Sergilenecek

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2020 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) bağlı Üniversite Evi’nde (Kültür ve Sanat Evi) bir bölüm Muğla’ya ilişkin kitaplara ayrıldı.

MSKÜ Üniversite Evi, 2014 yılında Üniversite ile şehir arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hayırsever bir aile tarafından Üniversitemize bağışlandı. Kültür ve sanat evi olarak kullanılmaya başlandığından bu yana çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan mekânda, artık ilimizi anlatan kitapların sergilendiği bir bölüm de yer alıyor. Okuyucuların ve araştırmacıların hizmetine sunulan bu kitaplar, bugüne değin Muğla’nın kültürel mirası ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalara da destek olacak.

Üniversite Evi’nde yıl boyu düzenlenen etkinliklerle, ilimiz ve Üniversitemiz arasındaki kültürel alışverişin arttırılması hedefleniyor. Aynı zamanda Üniversite Evi, ilimizi ve bölgemizi ilgilendiren sorunların akademik ve entelektüel bir platformda ele alınmasını ve çözüm yollarının araştırılmasını sağlayacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.11.2020 00:00