Üniversitemiz Özbekistan’da Tanıtıldı

Son Güncelleme Tarihi : 25.11.2019 00:00

Üniversitemiz, Özbekistan’ın Taşkent ve Semerkant şehirlerinde 08-11 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen, "Education and Job 2019" fuarında temsil edildi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Özbek öğrencilerin Üniversitemizde eğitim almaları ve Üniversitemiz olanaklarının Özbekistan'da tanıtılması amacıyla katılım sağlanan fuarda, Özbekistanlı öğrenciler MSKÜ standına yoğun ilgi gösterdi. Fuarda öğrencilere, lisans ve yüksek lisans programları ile Türkiye'de yaşam, oturma izni gibi konularda bilgi verildi.

Fuarın ardından, Özbekistan'da gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Öğrenci Sınavı ile ilgili olarak Taşkent Büyükelçiliği ziyaret edilerek, Eğitim Müşaviri Ali Eyüp Koca ile görüşüldü.

Yine fuar kapsamında Üniversitesiler arası işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla, Semerkant Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Xushvaqtov Hakim Abdulhaqovich ve Semerkant Veterinerlik Enstitüsü Rektörü Hudaynazar Yunusov ile görüşmeler yapıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.11.2019 00:00