Haber

UZEM’e “En İyi Bildiri” Ödülü

Son Güncelleme Tarihi : 28.10.2021 00:00
Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (UZEM) öğretim elemanları tarafından hazırlanan  “Öğretim Elemanlarının Açık Ders Malzemelerinin Üretim ve Kullanımına İlişkin Görüşleri ve Katkı Motivasyonları” başlıklı bildiri, The International Congress of Open Learning and Distance Education ICOLDE 2021'de “en iyi bildiri” ödülünü aldı.
Bildiri, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) tarafından desteklenen “Eğitim Hizmetlerinin Niteliğinin Artırılmasında Bir Model Olarak Açık Eğitim Kaynakları” projesinin bir çıktısı olarak ortaya çıktı.
“Öğretim Elemanlarının Açık Ders Malzemelerinin Üretim ve Kullanımına İlişkin Görüşleri ve Katkı Motivasyonları” çalışması, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen The International Congress of Open Learning and Distance Education Kongresi’nde bildiri olarak sunuldu.
UZEM Müdürü Doç. Dr. Müge Adnan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ali Yakar, Öğr. Gör. Nurhayat Kocatürk Kapucu ve Bursiyer Uğur Can Köşk tarafından sunulan bildiri, katılımcı değerlendirilmeleri ve hakem oylarıyla "en iyi bildiri" seçildi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1482