Vali Tavlı’dan Rektör Çiçek’e Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 14.08.2020 00:00

Muğla Valisi Orhan Tavlı Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla’da görevine başlayan Vali Orhan Tavlı, geçtiğimiz günlerde kendisine iyi niyet dileklerinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Tavlı, Rektör Çiçek’ten Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen bilimsel ve akademik çalışmalar, kampüs yaşamı ve Pandemi dönemiyle birlikte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Çiçek Vali Tavlı’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilimizi ve ülkemizi ileriye taşıyacak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Vali Orhan Tavlı da Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e çalışmalarında başarılar diledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.08.2020 00:00