Haber

“25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası” Sahiplerini Buldu

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2019 00:00

Üniversitemizde bu yıl 25.si düzenlenen ‘Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenciler Arası Futbol Turnuvası’nın kupa töreni gerçekleştirildi.

Üniversitemiz öğrencileri arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında; 20 takım olmak üzere toplam 440 sporcunun centilmence mücadele ettiği 48 müsabaka sonucunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı 1’inci, Ortaca Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı 2’nci, Eğitim Fakültesi Futbol takımı ise 3’üncü oldu.

Üniversitemiz stadında gerçekleşen törende; 1'inci olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten, 2'nci olan Ortaca Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Çevik’ten, 3'üncü olan Eğitim Fakültesi Futbol Takımı ise İİBF Dekanı Prof. Dr. Famil Şamiloğlu’ndan aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ödül töreninde; müsabakaya katılan tüm takımları tebrik ederek, öğrencilerimizin ve üniversite çalışanlarının sportif faaliyetlere katılmasını çok önemsediğini, bu nedenle her daim desteklediğini kaydetti. Çiçek; sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin bedensel faydalarının yanı sıra zihinsel performansa potansiyel etkilerinin kurumumuzun akademik performansına da mutlaka pozitif olarak yansıyacağını vurguladı.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.03.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3662